I a irehom… BUTLLETÍ ESPECIAL 2015 – Properes Jornades PRIMAVERA 2015

“L’esperança no és la convicció de que les coses sortiran bé, si no, la certesa de que quelcom té sentit sense importar el resultat final.”

Václav Havel

Estimats companys i companyes de viatge. Des del projecte Irehom us volem desitjar a tots un “Feliç 2015”. Que els vostres anhels i les vostres esperances formin part del camí que cada dia trepitgem i ens permetin recollir els fruits d’haver sembrat quelcom valuós dins nostre. Que totes les incerteses i moments complicats serveixin per clarificar, per desvetllar allò que volem fer néixer i créixer.Des d’Irehom i el petit però Gran equip humà que treballem per fer-lo possible, tenim necessitat i ganes de compartir-vos el nostre sentir, en aquest moment actual. Fa quasi sis anys que el projecte ha anat traçant un camí sòlid, ple d’entusiasme i energia que ens ha permès construir i donar forma mica en mica als nostres propòsits fundacionals. Disposem d’estructures internes variables i solides, d’espais a la finca de Casasaies pel nostre gaudi, d’un munt d’hores compartides amb centenars de persones que ens han confirmat que no estem sols en aquest camí, aprenentatges que no es poden valorar amb diners, moments, abraçades… Han estat anys de molta feina i de molts regals.Aprenent a escoltar-nos, hem vist néixer una necessitat en nosaltres, en aquest ara. Ens cal descansar una mica, recollir-nos en aquest temps d’hivern per ser capaços de sorgir amb la primavera amb energies renovades.  És un cicle natural i per això us ho volem compartir. Tenim la certesa de que escoltar-nos ara, és ser-nos fidels, per tant ho estem fent bé. La salut passa per l’autoescolta, per aprendre a observar-se i des d’aquí donar temps al cos perquè es regeneri. Una etapa de vagotonia, necessària per equilibrar. Com la terra, freda, aquests dies d’hivern, que paralitza el creixement esperant, latent, el millor moment per ressorgir.Us donem les gràcies a tots i a totes per ser-hi, per recolzar-nos, cadascú des d’allà on és, pot i vol. Sapigueu que igualment ens tindreu a prop, no marxem pas, si igualment ens voleu venir a visitar o teniu dubtes, preguntes o suggeriments o propostes, si us plau, no dubteu en contactar-nos. Anirem preparant la nova temporada de cursos, tallers, trobades, per tant totes les idees seran benvingudes i escoltades.

Feliç 2015

PROPERES JORNADES: PRIMAVERA 2015

Així durant aquest període, això que manifestem, es concretarà en que no farem jornades de treball i convivència fins a nova crida. Com les setmanes de l’any, 52, així estem nosaltres, tancant un cicle de 52 jornades amb ganes de començar ben alineats aquest nou cicle, ple d’esperança i nous horitzons. Sí seguirem amb les activitats d’Inspiracions i altres que puguin sortir i puntualment us anirem informant a través del butlletí o la web.

You may also like...