Comissió salut

Des d’aquesta comissió volem poder fomentar el debat i l’estudi davant aquest aspecte tan important com és l’equilibri del propi cos, la Salut. Vol ser un diàleg obert a totes les disciplines que s’ocupen d’una manera o d’una altra a fomentar l’autonomia i el restabliment de la sobirania del propi cos, des de les oficials com la medicina, com les alternatives.

Volem aprofundir en el coneixement de veure la malaltia, no com un punt final, sinó com el punt de partida cap a la curació de la persona en els tres nivells: físic, emocional i mental. Volem posar èmfasi en la nova visió de ressaltar el símptoma físic com un avís de que hi ha alguna cosa emocional que cal ser revisada.

També contemplem la possible formació d’un equip professional que treballi conjuntament i que pugui donar resposta a totes les dimensions que composen l’ésser humà, aquest Ser holístic: la dimensió física, emocional, espiritual, energètica, subtil… Això ens permet poder donar la millor resposta i eines concretes dependent de la persona.

Un altre aspecte important és l’intercanvi i divulgació a la societat del coneixement resultant de la pràctica i la investigació entre les persones que hi participin. I, finalment, poder oferir l’espai per acompanyar i donar eines a través de conferències, cursos o tallers que ajudin a les persones a restablir per si mateixes l’equilibri perdut.