Butlletí – 54es Jornades de Treball i Convivència a Irehom 17,18 i 19 de juliol, properes 14,15 i 16 d’agost

54es Jornades de treball i convivència 17, 18 i 19 de juliol

Properes jornades: 14,15 i 16 d’agost

Donem la benvinguda a l’estiu obrint les portes i les finestres de Casassaies i convidem a qui vulgui venir a compartir i conèixer el projecte a les Jornades de juliol d’Irehom.

Aprofitarem l’energia que ens regala l’estiu: la seva vitalitat, la llum, l’alegria i les ganes de relacionar-nos en un ambient familiar i d’amistat.

Aquests seran els ingredients de les jornades: treball en equip i cohesió de grup, creativitat, respecte als ritmes i a les habilitats de cadascun, convivència, dinàmiques de grup ….

T’hi esperem!

Per inscriure-us a les properes Jornades de Treball i Convivència.

 https://goo.gl/2328S2)

 

 

Taller de Rocket Mass heater

dins les jornades de juliol  17, 18, 19.

En les jornades de Treball i Convivència de juliol hi haurà un grup especial que treballarà en la reforma de l’estufa tipus “Rocket Mass Heater”, que vam construir ja fa un parell d’anys. Volem millorar el seu funcionament i redimensionar-la. Ens acompanyarà en Joan Colin que és dissenyador i constructor d’estufes d’alta inèrcia tèrmica. Els que vulgueu venir podreu col·laborar i aprendre millor el seu funcionament
Aquestes estufes ens aporten un gran estalvi energètic i una molt bona sensació de confort. Escalfen de forma homogènia amb 24 hores d’autonomia a través d’una segona combustió utilitzaant llenya petita, brancada, pinyols d’oliva, pellets…Exemple de Rocket clik aquì.

 

Balla, balla al bosc.

Taller de dansa
per a infants

18 de juliol

Gaudirem de l’expressió i la dansa en un entorn natural.Adreçat a infants a partir de 3 anys.

10h a 11.10h Reconeixerem elements de l’entorn natural proper, flora i fauna, per inspirar uns personatges (els éssers del bosc) i un conte.

11.10h a 11.30h esmorzarem fruita

11.30h a 12.30h Composarem una dansa coral amb cadascún d’aquests personatges, d’aquesta manera hi haurà un moment perquè cadascú comparteixi allò que li és pròpi amb la resta.

Preu 12€ (inclou l’esmorzar)

Incripcions de l’1 al 16 de juliol –mariaribera.dmt@gmail.com

Cal dur roba còmode i sobretot calçat per anar pel sotabosc.

Portar una cantimplora o ampolla d’aigua

BallaBalla www.corpoprojectes.com

 

I A TERRA VIVA…

Des de Terra Viva us convidem a passar pel nostre blog i el nostre web on anem explicant les últimes novetats!http://www.terraviva.cat/

Com pots ajudar a Irehom…

Com podeu veure Irehom no s’atura i en aquests moments de construcció ens calen molts recursos. És per això que us demanem un cop de mà per petit que sigui per poder seguir caminant.

**Et pots fer AMIC D’IREHOM omplint  AQUEST FORMULARI

**Et pots afegir al TEAMING on hi ha un grup que col·labora amb 1€ al mes. Fés una visita al Teaming i veuràs tot el que es pot fer amb 1€.

Coses concretes que ens calen:
– Seguim perseguint teules, preferentment velles.
– Bomba de calor / Aires acondicionats
– Cable elèctric: mànegues, fills…
Si tens informació al respecte, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres.

Contents que hi siguis! Fins aviat!! Irehom
irehom@gmail.com – www.irehom.org

You may also like...