Butlletí gener – Jornades de Treball i Convivència 16 i 17 de gener – Guanyador llumineta – Diàleg amb el bosc 24 gener – Crisàlide

Benvolguts amics i amigues d’Irehom

Ens plau molt de saludar-vos novament. Comença un nou any i des d’Irehom l’encarem amb ganes de seguir caminant, amb calma i perseverança. Tenim ganes d’anar aprofundint en la idea que ens va acostar a una colla de persones, per començar plegats aquest projecte. Ara més de cinc anys després som feliços de veure que val molt la pena. Hem treballat molt, és cert, però també hem gaudit intensament de tot el procés que es genera quan tens intenció de fer quelcom nou o diferent, quelcom que parla d’arremangar-se i començar els canvis per tu mateix dins d’altres grups de persones.

Queda encara molt per fer, a dins i fora d’Irehom, òbviament. Estem junts aquí, en el camí que permet millorar la nostra qualitat de vida de forma integral, per intentar aprendre com es fa, per inspirar-nos des de llocs comuns, des d’espais que permetin seguir aprenent i gestionant les nostres pròpies vides i el nostre entorn.

Us convidem a participar en aquest projecte, que parteix d’un espai al vell mig de la natura, que hem auto-construït i que ens serveix de laboratori, d’escola, d’espai de trobada… us esperem doncs a les activitats, cursos, tallers i jornades que us anirem descobrint, mica en mica, durant tot aquest nou any.

Más info a www.irehom.org

57es Jornades de Treball i Convivència 

16 i 17 de gener

Encetem un nou any compartint-nos dins el que anomenen Jornades de Treball i Convivènca. Un espai de trobada, convivència i treball comunitari, gaudint de l’espai i de la presència de la resta del grup

Per nosaltres les Jornades són una oportunitat més per poder practicar l’estat d’estar presents, mentrestant anem fent les activitats i tasques que calguin de la finca de Casasaies. Ens serveix per practicar durant un cap de setmana un treball intern, cap a nosaltres i extern, amb les grup de persones que ens acompañen així com de l’entorn. 
La intenció que posem cada vegada que les iniciem, és que fem el que fem, puguem aprendre a estar més en l’Aquí i l’Ara, aprendre a parar aquesta ment d’una forma amable, focalitzant-la en tasques determinades. Un espai on poder practicar tot convivint-nos.

T’hi esperem!

Per inscriure-us a les properes Jornades de Treball i Convivència:
https://goo.gl/rOQDN9

El número guanyador de la “llumineta” d’Irehom ha estat el 631

El guanyador de la “llumineta” d’enguany ha estat el númenro 631, corresponent amb el segon premi de la grossa (69631), ja que el primer premi de la grossa (11168), per tant el 168, no s’ha venut.

Quan es dona el cas de que el primer premi no s’ha venut, passem directament a cercar el segon premi.

Estem segurs que aquest número es va vendre a la 6a Festa de la Volta que varem celebrar a Casasaies a l’octubre.

La persona afortunada es pot posar en contacte amb Irehom al irehom@gmail.com per recollir la panera i els nombrosos premis.

Us donem les gràcies a totes les persones que heu col·laborat un cop més amb la “llumineta”. Els diners recaptats aniran aquest any a donar un cop de mà amb les despeses dels nous WC i dutxes de la zona d’acampada.

 

Jornades de portes obertes per al
nou curs Crisàlide – Espai de Vida

Dissabte 30 de gener 2016
a partir de les 10.30 

​Aquesta Jornada va especialment dirigida a famílies interessades en conèixer el nostre projecte que estan valorant la possibilitat de que aquest sigui un Espai d’acompanyament de Vida per els seus fills i filles. Aquells professionals o persones sensibles a l’Educació Lliure que volgueu visitar-nos, sereu sempre ben rebuts, però us demanem que comprengueu que en aquesta Jornada estarem sobretot disponibles per atendre els dubtes i qüestions que les famílies visitants necessitin que els responguem.

Per a mis info i consultes: espaidevida@gmail.com

 

You may also like...