Butlletí abril – Jornades de treball i convivència 16 i 17 d’abril – Diàleg amb el bosc 24 d’abril- Portes obertes Crisàlide 7 de maig – Curs de Wc sec – Curs de veu 21 maig

 

59es Jornades de treball i convivència
16 i 17 de d’abril

(properes 14 i 15 de maig)

Amb l’entrada de la primavera obrim novament la possibilitat de participar a les jornades de treball i convivència.

En aquestes jornades farem varies tasques externes aprofitant el bon temps. Una d’elles serè l’inici de la construcció d’un banc per poder seure davant de l’edifici de la volta. Serà un banc artístic fet de forja, pedra i fusta. Per aquells que us agradi veure com es treballa el ferro artesanalment serà una bona oportunitat.

Per nosaltres les Jornades són una oportunitat més per poder practicar l’estat d’estar presents, mentrestant anem fent les activitats i tasques que calguin de la finca de Casasaies. Ens serveix per practicar durant un cap de setmana un treball intern, cap a nosaltres i extern, amb les grup de persones que ens acompanyen així com de l’entorn. 
La intenció que posem cada vegada que les iniciem, és que fem el que fem, puguem aprendre a estar més en l’Aquí i l’Ara, aprendre a parar aquesta ment d’una forma amable, focalitzant-la en tasques determinades. Un espai on poder practicar tot convivint-nos.

T’hi esperem!
Per inscriure-us a les properes Jornades de Treball i Convivència
http://goo.gl/forms/KD8ENMhlHn

 

IMG-20160403-WA0002

You may also like...