Taller de veu per a grups, 21 de maig, Sandra Sangiao

Data: 21 de maig
Horari: d’11 a 14h
Preu: 15€
Inscripcions: sangiaosan@gmail.com
Cal venir amb roba còmoda
Amb un mínimo de 10 persones oferirem dinar a 10€

 

TALLER DE VEU PER A GRUPS

La nostra veu és el reflex de l’ànima, és l’expressió del nostre estat, és l’alliberament de la nostra alegria i del nostre dolor. Per tant, tot allò que ens afecta, afectarà també a l’emissió del nostre so.

L’objectiu d’aquest taller és fer un treball a tots nivells: físic, emocional i mental, que ens permetrà alliberar i desbloquejar una miqueta més la nostra ànima per tal d’aconseguir emetre un so més lliure i sense judicis.

La tècnica vocal és molt important per tal d’entendre què estem fent i descobrir les mil i una possibilitats que ens dóna la nostra pròpia veu, però és encara més important adonar-se que la màgia del so, de les freqüències sonores, de la melodia, de l’harmonia… en definitiva, de la música; prové del sentir i del ser lliures per expressar i crear.

El taller té una durada d’aproximadament tres hores i s’articularà de la següent manera:

Sandra 2png

 

Despertem el cos i les emocions   (intentem abaixar el ritme de la ment):

Fem un escalfament amb molta atenció per tal de despertar tots els racons del cos i trobar el nostre centre.

 

Prenem consciència de l’aire: desbloquegem els centres i les vies energètiques a través de l’aire, amb exercicis individuals, per parelles i per grups.

Alliberem amb moviment, so, imatges i paraules alliberem cadascun dels set centres energètics del cos, que a la vegada estan connectats amb una emoció i/o estat.

  1. Sòl pelvià: connexió amb les arrels, la tradició i la família.
  2. Pelvis: creativitat i sexualitat
  3. Plexe solar: autopercepció i autoestima.
  4. Zona del cor: Relació i estima cap als demès.
  5. Coll: expressió i comunicació.
  6. Tercer ull: Ment i intuïció
  7. Coroneta: Fe i confiança

 

Descans (haurà estat intens 😉 )

Trobem un so comú, cantem i improvisem! A través de diferents i noves propostes musicals ens adonarem que en un grup el nostre so individual i únic es fusiona amb els demès, creant així una nova identitat, també única.

Tornada a la calma: Tornem a connectar amb la realitat, relaxant cos, ment i emoció.

 

Sandra 1

Seré jo, la Sandra Sangiao, qui impartirà aquest taller.

Tal com indicaven els meus somnis d’infantesa, la meva vida actual està focalitzada en tres direccions: música, educació i viatge.

Com a professora sempre m’he sentit atreta per aquells projectes educatius i socials que entenen a les persones a les quals donen servei com a éssers únics i poderosos que, des de la seva pròpia voluntat aconsegueixen fer de la seva vida un camí de felicitat.

Com a músic sempre m’ha captivat la música tradicional i popular dels diferents indrets que he trepitjat. Mentre estudiava la llicenciatura en música moderna i jazz a l’Esmuc, viatjava molt i vaig començar alguns projectes musicals vinculats a la música que anava descobrint i que m’emocionava.

És tot aquest bagatge en diferents projectes educatius, musicals i de viatge el que m’ha donat l’impuls per preparar aquest taller amb l’objectiu de descobrir i/o empoderar la pròpia veu.

 

 

 

 

 

You may also like...