7é Acte Cicle Inspiracions: 24 setembre 19.30 Plana de l’Om


24 de setembre

19.30

Auditori Plana de l’Om

(entrada lliure)

Josep Pàmies

 

Horticultor i fundador de la Dolça Revolució

Comença el nou curs i comencem altre cop amb el Cicle de conferències i altres propostes INSPIRACIONS.

Aquest Cicle com ja coneixeu intenta acostar-nos a persones, projectes, idees… que ens inspirin, que ens aportin aire i noves visions. A través de l’esperiència de l’altre podem compsar una altra realitat i segur que això ens enriqueix profundament.

Aquesta vegad portarem l’amic i col·laborador Josep Pàmies. Amb ell i la organtizació que ell va fundar “La dolça revolució de les plantes medicinals” i Irehom, ens vam posar a traballar plegats per desenvolupar un punt de representació, recollida de plantes, informació… de la Dolça Revolució, associació establerta a Balaguer i que treballar per la recuperació, difussió i conreu de plantes medicinals.

En Josep Pàmies és incansable. Porta molts anys parlant a cau d’orella a la gent, des d’una visió molt humi i simple. Intentar empoderar altre cop a les persones perquè el bé comú torni a aflorir o es pugui contruir. En Josep té una visió molt critica davant del món de la salut actual i davant de poders fàctics i econòmics, que massa sovint, no miren i tampoc s’impliquen en el benestar de les persones.

Segur que aquesta xerrada ens permetrà veure per on passa en Josep i quina visió té ell del futur, dels moviments que treballen en altres direccions, de la seva feina…

Canal Vídeos Inspiracions

https://www.youtube.com/channel/UCESt3vk2d61kK1FWFeNqEFQ

www.dolcarevolucio.cat

poster Pàmies, per ciberespai

You may also like...