12-13 novembre Jornades de Treball i Convivència – INSCRIPCIÓ

I a irehom…

JORNADES DE TREBALL I CONVIVÈNCIA

12-13 de novembre 2016

Jornades de Treball i Convivència 12-13 de novembre

Si tens ganes de conèixer el projecte Irehom i participar de les nostres jornades aquesta és una bona oportunitat.
Seran 2 dies plens d’experiències. Podràs participar en treball voluntari a la finca de Casasaies, on segur aprendràs coses. També conviuràs amb altres persones com tu, que cerquen altres camins. Per fer-ho ens nodrirem de les coses bones que ens dona la vida: espais de connexió, tardes creatives, treball en equip, xerrades i molt més.
Només t’has d’apuntar i portar-t’he a tu amb el màxim de ganes de participar.
La inscripció és gratuita, només hauràs de pagar els costos dels àpats i veuràs que hi ha diverses maneres de fer-ho en funció de les teves possibilitats.
Un cop apuntat t’enviarem un correu amb les recomanacions per venir.INSCRIPCIÖ JORNADES

Clica – Formulari:

Ens serà molt útil que omplis aquest formulari per gestionar bé els àpats i les feines, moltes gràcies.
Si et vols quedar a dormir, aniria bé que et portessis una tenda, matalàs, sac i alguna manta (si no en tens diga-ho i mirarem de solucionar-ho). Disposarem també duna sala calefactada on hi pots domir amb màrfega o matalàs.
Recorda que LA INSCRIPCIÓ PELS ÀPATS S’ACABA EL DIMECRES ANTERIORdia 9 A LES 24:00h. Si igualment vols venir, t’hauràs de dur el menjar fet de casa, aquests dies no et podem garantir servei de cuina perquè estarà en ús per les jornades.
Per assumir els costos dels àpats hem decidit canviar de fòrmula. Proposem un sistema que s’adapti a totes les butxaques, amb un mínim i un màxim per àpat, tu tries en funció de les teves possibilitats:
Dinar i sopar: entre 3 i 10€
Esmorzar: entre 1 i 5€
Esperem que amb aquesta nova fòrmula podrem continuar cobrint les despeses dels àpats i ningú es veurà privat de venir per motius econòmics (i, si tot i així no pots assumir-ho, vine igualment, no volem que els diners siguin un motiu per no participar a les jornades).

Visita de diumenge dins les Jornades 

Benvolguts amics,

Tenim la sort i l´honor de poder rebre el Sr. Calixto Suarez Villafañe, portaveu del poble ancestral indígena Arhuaco, de la Sierra Nevada de Santa Marta a Colòmbia, guardians de l´herència culturalnd’una antiga civilització, la cultura Tayrona.

Serà el diumenge a les 15.00 hores (després de dinar)

Ens regalarà una xerrada. Ens porta el misssatge de que el Territori és un lloc sagrat a on hi trobem les normes i les lleis que tots hem de complir per mantenir l´harmonia i l´equilibri entre el ésser humà i la Natura.

La Sierra Nevada va ser declarada Reserva de la Biosfera per la Unesco al 1979.

Creiem que és una oportunitat per la universitat i col.lectius vinculats coneixe`l personalment i poder reforçar el treball de sensibilització i compromís que esteu fent.

 

El nostre objectiu és:

– Oferir-los la possibilitat que el seu missatge arribi al màxim de públic possible. Ens agradaria molt poder arribar a col.lectius compromesos en aquest nou paradigma: escoles, universitats, associacions culturals, artistes, diversos grups socials i totes les persones que s’interessen per la Pau i viure en harmonia amb la Natura.

– Expandir el seu missatge a través dels mitjans de comunicació: ràdio, televisió i premsa

– Organitzar diferents esdeveniments, xerrades, conferències…, per poder així contribuir en la compra de les terres.

– Venda d’objectes artesanals tradicionals del seu poble.

– Aconseguir els recursos necessaris per costejar el seu viatge a Espanya

Segons la seva creença la Sierra Nevada és el centre de l’Univers, el Cor del món i ells els seus guardians. La figura rellevant en aquesta tradició son els Mamos. Mamo representa el principi del coneixement, la saviesa en una persona, un orientador de la Llei d’Origen, llei per la qual ells es regeixen.

Els Mamos tenen diferents especialitats i treballen junts per servir a la terra i a tota la humanitat. Tenen la missió de custodiar el coneixement ancestral per mantenir el Cicle Natural de la Vida. La salut de la Sierra Nevada controla la salut de tot el Planeta en connexió amb l’Univers.

Lloguer d’espais per a Tallers i Grups a Irehom

Després d’una colla d’anys treballant en la recuperació de la finca de Casasaies Irehom finalment ja pot posar a disposició de grups de persones i projectes el nostre espai. Oferim lloguers assequibles ja sigui per una trobada grupal, per realitzar un curs o taller o inclús acampar. Disposem de 2 espais diàfans (de 70m2 i de 50m2), un menjador cuina, espais a l’aire lliure, projector, equip de música… per a més informació sobre les condicions pots contactar amb cursos@irehom.org o mirar al nostre web www.irehom.org

Com pots ajudar a Irehom…

Com podeu veure Irehom no s’atura i en aquests moments de construcció ens calen molts recursos. És per això que us demanem un cop de mà per petit que sigui per poder seguir caminant.

**Et pots fer AMIC D’IREHOM omplint  AQUEST FORMULARI

**Et pots afegir al TEAMING on hi ha un grup que col·labora amb 1€ al mes. Fés una visita al Teaming i veuràs tot el que es pot fer amb 1€.

Contents que hi siguis! Fins aviat!! Irehom
irehom@gmail.com – www.irehom.org
Copyright © 2016 Irehom, All rights reserved.
Estàs inscrit a la llista per rebre el butlletí d’Irehom.Our mailing address is:

Irehom

Bústia Coll d’Arboç Nº17

St Salvador de Guardiola, Barcelona  08253

Spain

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

You may also like...