5a Festa de la Volta – Relat

Fotos festa vola 2014

Un nou any, ja en van cinc. Hem celebrat junts la Festa de la Volta. Una festa que ens permet celebrar, estar a la vora dels amics del projecte que sempre ens donen suport i commemorar una diada per a nosaltres molt simbòlica com és la construcció de la volta l’any 2010, un dels nostres edificis més emblemàtics. Aquesta és una trobada que permet veure com junts anem construint aquest projecte, fent xarxa, inspirant-nos, deixant-nos sentir.

El dia va ser d’estiu, tot un regal. Més de dues-centes persones ens van visitar i la majoria es va quedar a degustar la paella estupenda de l’Agustí. També van poder gaudir de les diferents activitats que van anar succeint al llarg de la jornada: taller de gegants i capgrossos per els nens, visites guiades a l’Espai de Vida Crisàlide, rutes pel projecte Irehom, projeccions al Dome, visionat del video memòria d’aquest any, dinar, cercavila i magnífics concerts a l’úter.

Ens sentim molt feliços i orgullosos de tenir-vos com amics i que continueu donant suport a un projecte que intenta materialitzar i experimentar noves formes de fer i d’adaptar-nos a la vida. El propi procés és un regal, malgrat està ple de sorpreses i de grans dificultats, però també hi trobem recompenses, com l’anar trobant pel camí persones amb qui poder compartir.

 

You may also like...