Jordandes de Treball i Convivència Juliol 8, 9 i 10

Grup de Treball

Grup de Treball

 

Jornades de Treball i Convivència format d’estiu

Juliol 8-9-10

Agost no hi haurà jornades

Si tens ganes de conèixer el projecte Irehom i participar de les nostres jornades aquestes son unes dates immillorables.
Seran 3 dies plens d’experiències. Podràs participar en treball voluntari a la finca de Casasaies, on segur aprendràs coses. També conviuràs amb altres persones com tu, que cerquen altres camins. Per fer-ho ens nodrirem de les coses bones que ens dona la vida: espais de connexió, tardes creatives, treball en equip, refrescades a la piscina i molt més.
Només t’has d’apuntar i portar-t’he a tu amb el màxim de ganes de participar.
La inscripció és gratuita, només hauràs de pagar els costos dels àpats i veuràs que hi ha diverses maneres de fer-ho en funció de les teves possibilitats.
Un cop apuntat t’enviarem un correu amb les recomanacions per venir.

Voluntariat d’estiu

Durant aquest estiu l’equip permanent d’Irehom seguirem avançant en algunes construccions i acabats. Si vols venir com a voluntari (fora de les jornades) per conèixer el projecte i fer la teva contribució posa’t en contacte amb nosaltres a irehom@gmail.com
Explica’ns d’on vens, quin interès tens, disponibilitat… intentarem atendre la teva sol·licitud dins de les variables que tindrem (campaments, disponibilitat de l’equip d’Irehom…)En dies vinents (a la web, facebook i butlletí juliol/agost) posarem a disposició el full d’inscripció de les jornades.(durant el mes de juny no fem jornades, el grup dinamitzador d’Irehom arpofitem per fer treball intern)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...