23 d’agost Ecstàtic Dance amb Dj Natx, sessió outdoor

FORMULARI PER FER LA TEVA RESERVA: CLICA

Sessió d’estiu d’Ecstàtic dance a Irehom.
Aquesta sessió serà a l’aire lliure. Esperem tenir-ho tot a punt per poder fer-ho descalços sobre gespa o un terreny amb moqueta. Per si de cas porta calçat còmode. A banda us rebrem amb un suc natural per carregar-nos d’energia.

Aquesta vegada tenim la participació de Dj Natx, l’alter ego de Natxo Tarrés. Una faceta poc coneguda i mes privada del músic i compositor. En Natxo, forma part del grup de formadors d’Ecstàtic Dance BCN i aportarà la seva experiència en la música al servei d’estats modificats de consiència i en l’acompanyament a grups a través de la música.

Ecstatic Dance va néixer a Big Island (Hawaii), sota la inspiració d’un facilitador de 5 ritmes de Gabrielle Roth. Avui dia està estès i causa furor a bona part dels EUA, sobretot en l’estat de Califòrnia, i de la majoria de capitals europees.

Les sessions de Ecstatic Dance no estan basades en una classe o en una tècnica, sinó en la creació d’un espai en el qual puguis ser tu mateix, expressar-te a través del ball i la música, donant llibertat d’acció i moviment al cos. Es particularitza per prescindir de metes i estructures, havent només una pauta: no comunicar-se verbalment. La llibertat i aquesta simple pauta fomenten altres tipus de comunicació espontània, com poden ser el joc, el riure, el contacte o la connexió espiritual. A través de l’expressió lliure i conscient, el moviment s’expandeix, l’energia s’activa i la creativitat sorprèn en cada moment.
La música és un collage de ritmes variats de tot el món, que ens fan surar junts com a individus d’un gran família en un mar de sensacions. És un context adequat per al goig i el gaudi sense els inconvenients de les discoteques, com són els horaris, l’espai, el fum i l’alcohol. Ecstatic Dance és una experiència apta per a tot tipus de persones, ja que no requereix cap coneixement ni experiència en dansa.

Una sessió de Ecstatic Dance comença amb una breu explicació del funcionament, així com un escalfament. La sessió de música i moviment lliure, inspirada en la mútua connexió entre DJ i participants, dura aproximadament entre dos i tres hores. En acabar es crea un cercle amb tots els participants per compartir.

You may also like...