Foc per la Pau – Solstici d’Hivern – 17 de desembre de 16.30 a 19.00

INSCRIPCIONS: shorturl.at/qwOT8

Foc per la Pau

Celebrem junts l’entrada al Solstici d’Hivern i l’inici d’expansió de la llum.

Circulem la Força de la Vida i tenim especialment present aquells que ploren en horitzons propers i aparentment llunyans

Arreu del planeta es celebren rituals de foc per celebrar el Solstici d’Hivern, que s’obre a l’expansió de la Llum després de la nit més llarga.

Iniciarem el ritual amb la Dansa de les Direccions i continuarem amb l’encesa ritual del Foc, tot oferint ofrenes, invocant la nostra transformació vers l’harmonia i la pau individual, col.lectiva, planetaria i amb l’ecosistema que ens acull.

L’activitat es desenvoluparà a l’aire lliure (veniu ben abrigats), a un espai natural excepcional prop de Montserrat: a Irehom (Castellgalí, Barcelona)

Preu:

Esdeveniment gratuït, amb format de taquilla inversa.

Les donacions rebudes per l’esdeveniment es destinaran a finançar el Programa Vitamina de lideratge ètic i transformació social per a joves d’entorns vulnerables, així com iniciatives hoístiques d’Irehom.

Guiat per Jordi Palou-Loverdos

El Ritual del Foc i la Dansa de les direccions seran conduïdes per Jordi Palou Loverdos; és reconegut com a Firekeeper (Guardador del Foc), segons les ensenyances del Poble nativoamericà Cherokee; així mateix es reconegut com a White Horse Gadugi i autoritzat a ensenyar la Dansa de les Direccions per la Sunray Meditation Society, procedent  de la mateixa tradició (EEUU). És també director de la Fundació Carta de la pau dirigida a l’ONU.

You may also like...