Concert Eduard Canimas 11 + Ecstàtic dance matinal 12 + Jornades 10 i 11 (anulades)

Concert a l’Era de Casasaies d’Eduard Canimas dia 11 a les 17.00

L’Eduard Canimas és un veterà de l’escena musical del nostre país amb quasi 30 anys de trajectòria. Des del seu primer treball “Orquídies i ortopèdies” (1994) amb el grup que va fundar “Zitzània” i fins avui, han estat un total de 6 discs on hem pogut gaudir d’un univers molt únic i especial. Han estat anys de transformació i creixement personal que han anat deixant petjada en les seves cançons. En especial cal esmetar el penúltim disc “Sagrat Cor” on fa un gran pas endavant i ens presenta una col·lecció de cançons lluminoses i universals, que ens parlen d’amor i consciència amb melodies que penetren fins al més profund.

Un concert per escoltar, gaudir i deixar-se anar a la nostra Era 

Obertura portes a les 17.00 incici concert a les 17.30
Entrades al formulari INSCRIPCIONS


Matinal d’ecstàtic dance dia 12 a les 10.30

Ecstatic Dance va néixer a Big Island (Hawaii), sota la inspiració d’un facilitador de 5 ritmes de Gabrielle Roth. Avui dia està estès i causa furor a bona part dels EUA, sobretot a l’estat de Califòrnia, i de la majoria de capitals europees.

Les sessions de Ecstatic Dance no estan basades en una classe o en una tècnica, sinó en la creació d’un espai en el qual puguis ser tu mateix, expressar-te a través del ball i la música, donant llibertat d’acció i moviment al cos. Es particularitza per prescindir de metes i estructures, havent només una pauta: no comunicar-se verbalment. La llibertat i aquesta simple pauta fomenten altres tipus de comunicació espontània, com poden ser el joc, el riure, el contacte o la connexió espiritual. A través de l’expressió lliure i conscient, el moviment s’expandeix, l’energia s’activa i la creativitat sorprèn en cada moment.
La música és un collage de ritmes variats de tot el món, que ens fan surar junts com a individus d’un gran família en un mar de sensacions. És un context adequat per al goig i el gaudi sense els inconvenients de les discoteques, com són els horaris, l’espai, el fum i l’alcohol. Ecstatic Dance és una experiència apta per a tot tipus de persones, ja que no requereix cap coneixement ni experiència en dansa.

Una sessió de Ecstatic Dance comença amb una breu explicació del funcionament, així com un escalfament. La sessió de música i moviment lliure, inspirada en la mútua connexió entre DJ i participants, dura aproximadament entre dos i tres hores. En acabar es crea un cercle amb tots els participants per compartir.

MËS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

JORNADES DE TREBALL I CONVIVÈNCIA 10 i 11 d’octubre queden anulades!

Benvolgut/da

Ho sentim profundament però malauradament ens veiem obligades a suspendre les “81es jornades de treball i convivència” d’Irehom a Can Casasaies previstes pels dies 10 i 11 d’octubre.

La previsió meteorològica de pluges de cara dissabte i part de diumenge + les mesures COVID, fan que no puguem garantir unes jornades segures i tranquiles. La pluja faria que haguéssim de compartir moltes hores juntes dins d’espais tancats.

Preferim intentar cercar noves dates més endavant. 

Us farem arribar més informació

Moltes gràcies de part de tot l’equip d’Irehom pel vostre interès i comprensió

Irehom

PD intentarem seguir amb el concert a l’aire lliure el diumenge 11 a la tarda d’Eduard Canimas i també l’ecstàtic dance

You may also like...