Concerts a l’Era. l’Últim indi 16 d’agost, Tremendu 30 d’agost.

Seguim programant concerts a Irehom, volem donar suport als projectes culturals d’artistes que s’apropen a mostrar-nos el seu treball en un ambient molt especial. Al vell mig de la natura, a l’Era del Mas de Can Casasaies.
En aquest cas concerts a l’Era, seguint la formúla que vam estrenar el mes de juliol amb el concert de Quarts d’Una, Pol Pla i Natxo Tarrés.
Concerts segurs on ens cuidem les unes de les altres.
Així que ja teniu plans per les tardes dels diumenges d’agost.
Dos concerts 16 i 30 i una sessió d’Ecstàtic Dance el dia 23.
Anem pels concerts:


L’últim indi:
Us portem el darrer projecte de l’Eduard Costa, qui va ser durant molts anys membre dels Amics de les Arts. Ara es presenta amb un projecte que trenca motlles i esquemes.
L’últim indi arriba a Irehom amb un format de proximitat, de diàleg amb el públic, distès i lleuger. Una barreja de cançons i contes propis pels vespres a la fresca. Música orgànica i de proximitat. Una proposta per a tots els públics,. Un espectacle per a tota la família. Tindem servei de begudes, sucs i menjar, serà l’aportació per al projecte Irehom, doncs les entrades seran integrament por als artistes.

Per venir al concert de l’Ültim indi el 16 d’agost omple aquest formulari, després hauràs de fer la transferència del donatiu al comte d’Irehom

FORMULARI ÚLTIM INDI CLICA


Tremendu
En Dani Rifà és ja un vell amic del projecte. Ens contagia d’alegria i bon humor, sense oblidar la profunditat dels seus textos. Aquest estiu en Dani està fent una gira per projectes d’economia de proximitat (cellers, formatgeries..) i com no havía de passar per Irehom.
Prepara’t per passar una molt bona estona

Per venir al concert del Tremendu el 30 d’agost omple aquest formulari després hauràs de fer la transferència del donatiu al comte d’Irehom

FORMULARI TREMENDU CLICA

COM FER EL DONATIU I RESERVA

ES58 1491 0001 2520 0478 3128
Has d’afegir EL TEU NOM RESERVA i posar les paraules
NOM de qui fa la reserva + DONATIU

Enviar comprovant a: eventsirehom@gmail.com

PREU 10€ per persona
MENORS DE 16 anys 5€

You may also like...