Seguim amb el Coopfundig de l’Espai de Vida: Crisalida

Últims dies del coopfunding

Us demanem ajuda en la difusió

Amb una petita aportació ens pots ajudar a crear un gran espai de vida

Des d’Irehom tenim una molt bona noticia per compartir. El proper mes de setembre veurem com es comença a donar vida a un projecte educatiu per a nens i nenes. Serà l’Espai de Vida Crisalida. Un espai d’aprenentatge i educació lliure, que neix del poder donar resposta a les necessitats vitals d’un grup d’infants i de les seves famílies, per tal de poder créixer, desenvolupar-se, descobrir-se i descobrir el món, sempre des d’un respecte absolut vers la nostra essència com a ésser humà i vers les nostres necessitats autèntiques. Aquest espai es basa en l’arrel profunda de l’amor i del respecte pels processos de vida i la llibertat de l’ésser.

L’Espai de Vida Crisalida esdevé un projecte agermanat amb Irehom.

El projecte acollirà nens i nenes de 3 a 8 anys, en la primera fase.

Encara tenim places per començar el curs aquest proper mes de setembre.

Si en vols saber més ens pots contactar a: espaivida@gmail.com .

Per poder donar un cop de mà per a co-finançar l’arrancada del projecte, hem creat una campanya de mecenatge o crowdfunding. Les aportacions que lliurement pugueu fer seran per la primera compra de materials.

Estem molt contents i satisfets de les aportacions que ja portem en aquesta campanya i per això us volem donar les gràcies de tot cor, us animem a participar i a difondre el projecte a aquelles persones que com nosaltres entenem que aquests projectes han de néixer lliures amb tota la responsabilitat i esforç que això comporta, per això és tant i tant important la xarxa solidària.

Mil gràcies per ser-hi!

Link del coopfundig, video i més info:
https://www.coopfunding.net/campaigns/espai-de-vida-crisalida/#description

 

You may also like...