Inspiracions Acte 9: Natura: mare, mestra i manifestació divina. Redescobrir els valors espirituals de la Natura. Josep Maria Mallarach.

 

Dimarts 10 de febrer

Auditori Plana de l’Om, a les 19.30h 

(entrada lliure i col·laborativa)

Josep Maria Mallarach

 

 

Natura: mare, mestra i manifestació divina

 

 Redescobrir els valors espirituals de la Natura

 

“Vivim una crisi de civilització que es deu, en part, a l’expansió de la fe materialista i la pèrdua del sentit del sagrat.”

 josep-marc3ada-mallarach

Aquest febrer, el dia 10 (dimarts), tindrem un nou acte del Cicle Inspiracions. Concretament serà el 9è acte del Cicle.

Aquesta vegada ens acompanya, algú amb una mirada molt lúcida i transparent, que ens parlarà del contacte sagrat amb la natura.

Ens aproparà a través de les seves experiències viscudes en llocs absolutament privilegiats del planeta, quina mirada en tenen les cultures més resilients del món.

És un gran coneixedor de les nostres cultures ancestrals i de com el paisatge i la natura els ha donat i transmès valors i ens ha fet com som.

No us podeu perdre aquesta vetllada.

 

Doctor en ciències, ambientòleg i geòleg.

Forma part del Grup de Treball d’Avaluació de l’Efectivitat de la Gestió dels espais protegits de la Comissió Mundial d’Àrees Protegides de la IUCN

Ha dirigit o estat membre de l’equip redactor de nombroses propostes i plans de gestió d’espais protegits a Europa i EUA, des de grans parcs o refugis de fauna, fins a petites reserves naturals. Va ser el primer director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (1985-1991)

Coordinador amb Thymio Papayannis de la iniciativa Delos, sobre espais naturals sagrats, dins de la Comissió Mundial d’Àrees Protegides de la Unió Internacional per la Conservació de la Natura. Coordinador de l’associació Silene, dedicada a estudiar, divulgar i promoure el patrimoni espiritual i cultural immaterial i els seus valors inherents, especialment en relació a la Natura, la seva conservació, i als espais naturals protegits.

Coordinador de sostenibilitat, paisatge i hàbitat dins del Pla Nacional de Valors.

http://www.silene.es/

http://sacrednaturalsites.org/ca/items/josep-maria-mallarach/

 

Videos Canal Inspiracions:

https://www.youtube.com/channel/UCESt3vk2d61kK1FWFeNqEFQ

 

You may also like...