Inspiracions acte 8: Creant una nova Realitat. Tendències per al Canvi – Pepa Ninou directora “Pla Nacional de Valors”

Inspiracions

Inspiracions

 

Dimarts 25 a l’Auditori Plana de l’Om, 19.30 (entrada lliure i col·laborativa)

 Pepa Ninou

Creant una nova Realitat. Tendències per al Canvi

 

Dimarts 25 de novembre a l’Auditori Plana de l’Om, a les 19.30h (entrada lliure i col·laborativa)

 

Creant una nova Realitat. Tendències per al Canvi

 

Aquest novembre, el dia 25 (dimarts), tindrem un nou acte del Cicle Inspiracions. Concretament serà el 8è acte.

Aquesta vegada ens acompanya una dona, Pepa Ninou, directora del que es coneix com a “Plà Nacional de Valors”, que té per lema “El país creix, quan les persones creixen”.

El “Plà Nacional de Valors” és un projecte que s’està elaborant des de fa més de tres anys. Més de cinc-centes persones participen en xarxa en un plà governamental que preté inspirar als governs, per ajudar-los a visualitzar com seria un país si posem a les persones al centre de totes les polítiques.

Com seria un país on els valors passessin de ser pensats a ser viscuts? Com seria un model d’economia, de salut, d’ensenyament, de cultura… dins d’un nou paradigma? Un paradigma que ja senyala les tendències d’una nova societat que entre tots podem construir.

Aquesta xerrada ens permetrà conèixer el cor d’aquest projecte que no té encara un altre referent internacional. Una nova mirada, una nova forma d’entendre la persona, amb la seva multidimensionalitat i tot el que la composa.

Sens dubte aquest és un dels projectes més inspiradors pel nostre país. Un projecte que va arrancar, curiosament, abans de tot el moviment social que estem vivint aquests dies. Potser és casualitat o potser és una nova sincronicitat del moment?

 

 

inspiracions-8

You may also like...