JORNADES DE PORTES OBERTES – ESPAI DE VIDA CRISÀLIDE – 23 Novembre

ESPAI DE VIDA CRISÀLIDE

Jornades de Portes Obertes

A Crisàlide tenim ganes d’obrir les nostres portes per a tots el que vulguin conèixer-nos.

Si esteu interessats en l’educació lliure i us agradaria descobrir un projecte al Bages, veniu diumenge 23 de novembre a viure el nostre espai i saber més de la nostra proposta pedagògica.

 mariposa lechuga

11h – 12.15h: visita dels espais interiors i ambients preparats.

12.30 – 13.30h: presentació del Projecte Pedagògic.

Més informació: espaivida@gmail.com

Qui sóm?

Espai de Vida Crisàlide és un espai d’aprenentatge i d’educació viva i lliure per a nens i nenes dels 3 als 6 anys. Neix per poder donar resposta a les necessitats vitals dels infants i de les seves famílies a fi de poder Ser, créixer, desenvolupar-se, descobrir-se i descobrir el món sempre des d’un respecte absolut vers la nostra essència com a ésser humà i les nostres necessitats autèntiques.

Quin acompanyament oferim?

Des d’una mirada oberta, profunda i respectuosa de cara al creixement i la criança, hem creat aquest Espai per acompanyar als infants des d’una visió holística, integrant el nostre cos físic, les nostres emocions, el nostre món socio-relacional, el nostre pensament i la nostra espiritualitat.

Bateguem per créixer basant-nos en l’amor i el respecte pels processos de vida i la llibertat de l’ésser, per oferir un acompanyament afectuós i un aprenentatge el màxim d’autònom i no dirigit.

Els Espais:

Comptem amb dos espais interiors, la sala i el dome. En aquests s’hi troben ambients preparats amb materials rics i que atenen les necessitats autèntiques dels infants i desperten diferents tipus d’aprenentatges. Com a espai exterior comptem amb 36 hectàrees de natura que els ofereix la possibilitat d’interactuar amb l’entorn.

L’horari que oferim és de 9h a 3h de dilluns a divendres.

Aquest curs oferim 15 places i encara disposem de places lliures.

On som?

A la finca Can Casassaies, sèu de l’associació IREHOM (Institut de Recerca Holística de Montserrat), situada al terme municipal de Castellgalí (Manresa), un indret privilegiat enmig de la natura que ens permet connectar amb el nostre interior, experimentar i créixer.

Com Arribar?

A la Carretera del Bruc BV-1101 just abans de km. 11, trobareu a la dreta un rètol que senyala “Coll de l’Arboç”. A l’esquerra de la carretera trobareu un cartell que hi posa “Eugassada de Montserrat”, agafeu aquest camí forestal i just després de 20 metres agafeu el camí de la dreta. Seguiu per la pista uns 2,5 km, i anireu trobant indicacions d’Irehom-Espai Crisàlide.

Si voleu consultar el mapa aquí teniu l’enllaç: http://g.co/maps/u5pyj

Per més informació del projecte: https://www.facebook.com/espaidevidacrisalida

plafon espai de vida 2 png

You may also like...