Descobertes Irehom – Descobreix el nostre projecte

Aquest any volem oferir una nova forma de descobrir el nostre projecte posant en valor el camí recorregut durant aquests quasi 10 anys.
Aquesta formula esta pensada per a grups o persones individuals que vulguin conèixer que és i com funciona el nostre projecte mentre visitem els espais: bioconstrucció, energia, maneig grupal, diferents tècniques i usos, interioritat…
La visita genèrica dura de 3 a 4 hores (10.00 a 14.00). Per a grups que vulguin aprofundir en alguna àrea més concreta podem a la tarda fer un taller o xerrada més especialitzada sobre temes com: gestió i facilitació grupal, bioconstrucció i energia, interioritat, gestió forestal, educació… (escriu-nos si tens alguna demanda i veurem si et podem ajudar amb el coneixement de les persones que formen part de la xarxa d’Irehom)
El preu de la visita generica de matins és de 10€ i el taller de tarda per a grups (mínim 10 persones) 10€ més. En ambdos cassos us convidem a quedar-vos a dinar a Casasaies si us porteu el vostre dinar.
Per a més informació i inscripcions a les descobertes podeu escriure a: irehom@gmail.com

El passat dia 11 de febrer varem fer la primera visita amb una trentena de persones de diferents procedències guiades per en Natxo Tarrés. Entre elles, unes quantes persones que estan treballant en un projecte pròpi van gaudir a la tarda d’un espai dedicat a la facilitació grupal guiat per la Clara Steegman

You may also like...