69es Jornades de Treball i Convivència 7 i 8 abril

Si tens ganes de conèixer el projecte Irehom i participar de les nostres jornades aquesta és una bona oportunitat.
Seran 2 dies plens d’experiències. Podràs participar en treball voluntari a la finca de Casasaies, on segur, aprendràs coses. També conviuràs amb altres persones que com tu, cerquen altres camins. Per fer-ho ens nodrirem de les coses bones que ens dona la vida: espais de connexió, tardes creatives, treball en equip, xerrades i molt més.
Només t’has d’apuntar i portar-t’he a tu amb el màxim de ganes de participar.
La inscripció és gratuita, només hauràs de pagar els costos dels àpats i veuràs que hi ha diverses maneres de fer-ho en funció de les teves possibilitats.
Un cop apuntat t’enviarem un correu amb les recomanacions per venir.

INSCRIPCIÖ JORNADES 7 i 8 d’abrli
Clica – Formulari 69 jornades

Ens serà molt útil que omplis aquest formulari per gestionar correctament els àpats i les feines, moltes gràcies.
Si et vols quedar a dormir, aniria bé que et portis una tenda, matalàs, sac i alguna manta (si no en tens diga-ho i mirarem de solucionar-ho). Disposarem també duna sala calefactada on hi pots domir amb màrfega o matalàs.
Recorda que LA INSCRIPCIÓ PELS ÀPATS S’ACABA EL DIMECRES ANTERIOR A LES 24:00h. Si igualment vols venir, t’hauràs de dur el menjar fet de casa, aquests dies no et podem garantir servei de cuina perquè estarà en ús per les jornades.
Per assumir els costos dels àpats hem decidit canviar de fòrmula. Proposem un sistema que s’adapti a totes les butxaques, amb un mínim i un màxim per àpat, tu tries en funció de les teves possibilitats:
Dinar i sopar: entre 3 i 10€
Esmorzar: entre 1 i 5€
Esperem que amb aquesta nova fòrmula podrem continuar cobrint les despeses dels àpats i ningú es veurà privat de venir per motius econòmics (i, si tot i així no pots assumir-ho, vine igualment, no volem que els diners siguin un motiu per no participar a les jornades).

Properes jornades, 26 i 27 de maig

Més info: www.irehom.org

You may also like...