Retir exeperiencial “silenci, música i interioritat” 16, 17 i 18 d’agost

Conduït per Natxo Tarrés

Camí a la presència, un viatge a experimentar la vida amb més qualitat i intensitat, quelcom per aplicar al nostre dia a dia.

Massa sovint manquen espais en el nostre dia a dia que ens ajudin a donar un sentit veritable a tot plegat o senzillament volem anar afinant el nostre instrument i no sabem com. Intuïm que hi ha alguna cosa més i ens costa posar-hi nom. Ens agradaria compartir espais profunds i importants amb altres persones però no és senzill trobar-los, tot passa molt de presa.

Has de saber que hi ha altres mirades i actituds que ens poden ajudar a obrir portes i finestres en el nostre món interior. A veure o descobrir coses que estan al nostre abast però no veiem, s’escapen. Aturar-se, escoltar i contemplar, és un primer pas necessari i ara pot ser un bon moment.

Ho intentarem d’una forma senzilla i saludable, no cal saber res. El silenci i la quietud són una gran porta. És un bon moment per regalar-nos un recés, una aturada i en comunitat. Un «reset» per tornar a començar.

Proposta:

Passarem dos dies convivint un màxim de 15 persones, serem una petita comunitat, a l’espai que ens brinda el projecte IREHOM a Castellagalí (Bages) a tocar de Montserrat, un lloc molt inspirador on la natura i la creativitat son a flor de pell. És un espai rústic, a l’estil d’una casa de pagés reformada, fet amb molt d’amor, molt acollidor amb cura dels detalls i amb tot el confort necessari on menjarem coses delicioses i sanes.

Cada dia tindrem un cronograma que ens dirà en tot moment que hem de fer. Compartirem silencis, silencis amb música, activitats, passejades… també gaudirem d’estones de temps personal, repartit en diferents hores del dia.Buscarem en tot moment la presència i l’atenció plena per mica en mica abaixar les revolucions de la nostra ment i desvetllar el que s’amaga darrere el soroll.
En aquest retir ens acompanyarà també la Nuria Puigcorbe, shiatsuka i kinesiologa, per ajudar-nos a posar més consciència en la part corporal, el nostre cos físic.

Si vols conèixer millor l’espai per aquest retir pots visitar www.irehom.org. Irehom és un projecte sense ànim de lucre que cerca i experimenta nous paradigmes o mirades de forma holística, que estiguin en més coherència i puguem aplicar en les nostres vides

Més informació i propers retirs a www.natxotarres.cat

You may also like...