Jornades Portes Obertes Crisàlide dissabte 18 d’Abril

Jornades crisalide 18 dabril

Aquesta Jornada va especialment dirigida a famílies interessades en conèixer el nostre projecte que estan valorant la possibilitat de que aquest sigui un Espai d’acompanyament de Vida per els seus fills i filles.

Aquells professionals o persones sensibles a l’Educació Lliure que volgueu visitar-nos, sereu sempre ben rebuts, però us demanem que comprengueu que en aquesta Jornada estarem sobretot disponibles per atendre els dubtes i qüestions que les famílies visitants necessitin que els responguem.

Com Arribar?
Estem situats en una finca entre el terme municipal de Castellgalí i Sant Salvador de Guardiola.
Si veniu des de Manresa, a la Carretera del Bruc BV-1101 just abans de km. 11, trobareu a la dreta un rètol que senyala “Coll de l’Arboç”. A l’esquerra de la carretera veureu un cartell on hi posa “Hípica de Montserrat”, agafeu aquest camí forestal i just després de 20 metres agafeu el camí de la dreta. Seguiu per la pista uns 2,5 km, i anireu trobant indicacions d’Irehom-Espai Crisàlide.
Si voleu consultar el plànol aquí teniu l’enllaç: http://g.co/maps/u5pyj

Si veniu des de Castellgalí, al final del carrer Til·lers, trobareu un rètol on hi posa “Camí de Montserrat”. És tracta d’una pista forestal. Seguiu sempre el camí principal i anireu trobant indicacions fins arribar a la finca. En uns 10-12 minuts arribareu a Espai de Vida Crisàlide,

Us hi esperem!

You may also like...