Curs de Neodisseny Humà – Tardor 2015 – 26 de setembre classe gratuïta

 

 

Irehom, des de la seva àrea de cursos, seminaris i tallers, obre les seves portes al cicle de formacions.

De la mà del Domènec Badals, reconegut professional, inaugurem la temporada entrant en contacte amb el Neo Disseny Humà.

Per tal de conèixer amb més profunditat el contingut de la formació proposada, el proper 26 de setembre s’oferirà una classe pràctica gratuïta.

El Neo Disseny Humà és una eina contemporània d’auto coneixement. Combina coneixements ancestrals (I-Ching, Kabbalah i xacres) amb d’altres de contemporanis (genètica, bioquímica i física quàntica). Una síntesi única que es transmet en un llenguatge gràfic i entenedor.

 

El Neo Disseny Humà no és cap sistema de creences, ja que es pot comprovar la seva validesa en la pràctica quotidiana. És una eina per a tothom qui tingui un interès en conèixer les pròpies mecàniques. Especialment útil per a terapeutes, educadors, pares o qualsevol persona que vulgui aprofundir en el coneixement de si mateix.

 

A través d’un mapa gràfic, el Neo Disseny Humà t’ofereix una manera d’explorar tot el que ets: la capacitat energètica del teu cos, el potencial de la teva ment, les pors i els mecanismes de defensa, l’origen dels teus impulsos i de la teva ansietat, els interessos que mouen la teva voluntat, les habilitat o les dificultats per manejar el teu món emocional…

 

Per aprendre’n no cal cap coneixement previ.

El curs pretén ser una introducció que doni eines per posar en pràctica aquesta tècnica moderna i complementària de l’astrologia. El biodisseny ens apropa a l’autoconeixement. És una eina molt pràctic que ens donarà molta informació útil per conèixer-nos millor.

 

El curs es donarà a Casasaies durant 6 sessions. Dissabtes de 10 a 14h, 3-17-31 d’octubre i 7-14-21 de novembre .

Preu del curs: 210 €

Domènec Badals
domenecbadals@gmail.com
Montserrat Subirana
cursos@irehom.org

Cartell NDH

You may also like...