Butlletí – 53es Jornades de Treball i Convivència a Irehom 6 -7 de juny – Properes jornades: 17,18 i 19 de juliol i 14,15 i 16 d’agost

 

–   53es Jornades de treball i convivència 6 i 7 de juny

–   Cursos i tallers

–   Espai de vida Crisàlide

 

53es Jornades de treball i convivència 6 i 7 de juny

Properes jornades: 17,18 i 19 de juliol i 14,15 i 16 d’agost

 

Les Jornades de Treball i Convivència, tornen a ser aquí, concretament les 53es i les celebrarem els dies 6 i 7 de juny.

 

Després d’un període de temps necessari, retornem amb il·lusions renovades i alegria de retrobar cares i somriures mentrestant ens anem convivint tot ajudant que el projecte Irehom vagi creixent.

 

Per nosaltres les Jornades són una oportunitat més per poder practicar l’estat d’estar presents, mentrestant anem fent les activitats i tasques que calguin. Ens serveix per practicar durant un cap de setmana un treball intern, cap a nosaltres i extern, amb les persones que ens acompanyen. 
La intenció que posem cada vegada que les iniciem, és que fem el que fem, puguem aprendre a estar més en l’Aquí i l’Ara, aprendre a parar aquesta ment d’una forma amable, focalitzant-la en tasques determinades. Un espai on poder practicar tot convivint-nos!!

 

Comencem el dissabte a primera hora trobant-nos tots junts per començar el dia i posar la intenció. Després d’esmorzar ens repartim les tasques i feines de diferent tipologia, algunes més físiques, altres no tant. Alguns s’encarreguen de preparar el menjar, altres de construir, altres de conviure. Tens un lloc sempre esperant-he, acollint el teu moment personal i les teves necessitats, no ho dubtis.

 

Les properes jornades estaran focalitzades a fer la coberta del taller de fusteria, un espai que hem construït amb tronc rodó i encaixos. També seguirem muntant dues sèries noves de plaques solars i el seu cablejat. La cuina serà també un motor i espai d’aprenentatge.

 

Aquí podràs omplir un Qüestionari per les Jornades del 6 i 7 de juny, per si vols participar-hi. Un cop apuntat/da, t’enviarem un correu amb horaris i altres informacions d’interès. Si no pots o penses venir, no cal que apuntis res. CLICA AQUÍ

 

 Cursos i Tallers

 

Un dels nostres objectius en aquesta nova fase del projecte és començar a oferir els nostres espais per a realitzar cursos i tallers. Aquests pretenen donar la base teòrica i pràctica per seguir nodrint-nos d’aprenentatges i eines per afrontar la nostra vida, des d’una visió holística, és a dir oberta a tots els espais i processos de la nostra vida. Aquesta en definitiva és l’essència del projecte Irehom i un dels seus pilars. Fins ara les jornades i alguns tallers puntuals han sigut el camí. Ara gràcies al treball d’aquests anys, comencem una nova etapa, ara ja podem disposar d’espais prou confortables i inspiradors per aquesta finalitat, més enllà de les jornades de treball i convivència, que hem pogut compartir

Si teniu ganes de fer propostes o potser us cal un espai per trobar-vos, ja sigueu un col·lectiu, associació o grup d’amics, podeu posar-vos en contacte amb el grup de persones que gestionen aquesta àrea: cursos@irehom.org

Algunes de les properes activitats que ja estem preparant i de les quals donarem més informació pròximament, seran:

Una aproximació pràctica al Kundalini ioga, els dissabtes al matí, segurament a partir de finals de juny.

Curs d’introducció al Neodisseny humà a càrrec de Domènec Badals. Properament farem una nova xerrada informativa. Esperem començar a finals de setembre.

 

 

IMG-20141012-WA0003

 

dom acabat

Espai de vida Crisàlide

 

L’espai de vida Crisàlide, l’espai d’aprenentatge infantil que és a Irehom durant la setmana esta a punt d’acabar el seu primer curs. Ha estat un any molt i molt enriquidor. Una colla de nens i nenes  i les seves respectives famílies, junt amb les acompanyants ja estan donant forma a aquesta escola en aquest entorn privilegiat. Irehom ha estat el projecte mare que l’ha pogut acollir i gràcies al treball de moltes persones durant aquests darrers anys, en els diferents fronts del projecte, avui ja podem recollir aquesta vivència, aquest regal.

 

Encara estan obertes les inscripcions per al proper curs, en aquest acollirem nens i nenes des de els 2 anys. Si voleu més informació d’aquest projecte, podeu contactar a: espaivida@gmail.com i www.facebook.com/espaidevidacrisalida

 

plafon espai de vida 2 png

 

You may also like...